Тарифен план POSITION

Това е тарифния план, който може да бъде наречен най-подходящ за сайтовете на по-голяма част от съвременните фирми.Той е много гъвкав и позволява много добро класиране на вашия сайт в средно конкурентни ниши. Той е подходящ за сайтове,които искат да бъдат на върха на класирането както и за сайтове, които вече са там с цел да се поддържа тяхната позиция.


За кои видове сайтове е подходящ?


- корпоративни сайтове
- малки онлайн магазини
- сайтове, съдържащи продуктови каталози
- сайтове на фирми от малкия и среден бизнес
- фирми за които е важно класирането на сайта им в Google


Този тарифен план ще ви осигури:


- значително увеличение броя на потенциалните клиенти
- по предни позиции от вашите конкуренти
- популяризиране на търговската марка

Какво включва тарифния план POSITION


1. Прилагане на алгоритъма за класиране и индексиране на сайтове на Google.  Чрез тази дейност следим изкачването на сайта на по-предни позиции и постепенно променяне на начина на оптимизация съобразено с промяната на алгоритмите на Google.


2. Анализ на сайта


- анализ на дейността на клиента:съставя се семантичното ядро на сайта, което представлява списък с въпроси по които ще се насърчава дейността. След това се анализира сферата на дейност , положението на клиентите и статистиката на търсачките.
- извършване на одит на структурата на сайта и изготвяне на списък с препоръки за неговата промяна.Изгражда се нова структура на основата на методите за индексиране на търсачките.
- техническа проверка на настройките на сайта:откриване и решаване на проблеми в кода на сайта, адаптиране на системата за управление на съдържанието към поставената задача, проверка на техническата грамотност на материала.


3. Бизнес ориентация и подобряване ефективността на сайта


На този етап предстои подобряване на сайта с цел да се увеличат продажбите. Често ключова роля може да изиграе една дреболия, която е в състояние да се коригира за да се увеличат печалбите значително. Това може да бъде прехвърляне на телефонния номер по-горе или отдолу, поставянето на нови продукти на началната страница на каталога. Това обаче не е достатъчно за посетителите на сайта. Трябва да направите така , че заинтересуваните посетители да получат необходимата информация за да направят поръчка възможно най-скоро.

4. Oптимизация на сайта в търсачките


  - оптимизация на html  и PHP кодa – много важно тук е правилното оформление на  html и PHP кода тъй като това значително увеличава индексацията на сайта.
  - писане на тематични статии – за по-добро индексиране на сайта в търсачките е необходимо попълването му с тематични статии.Текстовете трябва да са качествено и грамотно написани. Всички статии качени на интернет страницата трябва да имат сходна тематика.
  - ключови думи - за да може процеса на оптимизация да бъде максимално ефективен е необходимо всички ключови думи в текста да бъдат подчертани с помощта на специални тагове.

5. Популяризиране на сайта

Този процес включва следните действия:
  - създаване на описание и заглавие на сайта за търсачките
  - добавяне на сайта в търсачки което включва регистрация на сайта в големите търсачки като Google, Yahoo.com, Bing.com и т.н. така и регистрация в тематични страници свързани с конкретната тематика
  - анализ, редакция и корекция на ключовите думи в сайта, които може да се променят в зависимост от начина по който се популяризира страницата
  - осъществяване на връзки с други сайтове – дели се на три етапа:

1. избор на сайтове които да съдържат линкове към вашия сайт. Благоприятна оценка върху вашия сайт ще окажат тези със сходна тематика.

2. пускат се текстови линкове, които трябва да съдържат ключови думи. Това позволява да се постигнат желаните позиции по заявки за търсене, а правилното поставяне на линк значително увеличава шанса на страницата за излизане на челни позиции.

3. избиране на сайтове за размяна на линкове. От голямо значение е изборът на сайтове с много добра репутация, тъй като лошата или съмнителна репутация на сайт с който си разменяте линкове ще окаже неблагоприятна оценка върху вашия сайт.

6. Поддръжка на сайта


След като целта е постигната идва идва нов по-важен етап – да запазим резултата.

За това се осъществяват следните действия:


  - корекция на ключовите думи - с времето всичко се променя,не правят изключение и нашите клиенти.Ако някои от ключовите думи станат неуместни или ненужни е необходимо да се направи корекция и те да се променят според ситуацията.Това позволява да извлечете максимума от сайта.


  - регулиране на връзките с други сайтове - премахване на линкове към сайтове които имат лоша репутация и отстраняване на тези препратки които вече не работят.


  - коригиране на текстови линове-алгоритъма на работа на търсачките постоянно се променя.Променят се ограниченията за дължина на линка,ключовите фрази и количеството им в текста,с което е необходимо да се съобразяваме.


  - корекция на текстове-сайта трябва да предоставя актуална,интересна и пълна информация на вашите клиенти.За това остарелите материали се изпращат в архив и се заменят с по-нови и модерни такива.Графиките и диаграмите също се актуализират.


  - решаване на технически проблеми - съществуват много причини поради които сайта може да попадне под филтъра на търсачките. В такива случаи трябва да се свържете с техническата служба на търсачката.

Наши партньори

Безплатни консултации по телефона

Заявете безплатна консултация или проверете каква е цената

Безплатните консултации се извършват по телефота само в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Отговор за цената до един работен ден.

  

Контакти

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

SFbBox by casino froutakia

 

© seowebg.com 2000-2020 Всички права запазени!

 

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8