Тарифен план START

Създадохме този тарифен план, защото всеки ден все повече и по вече нови фирми започват да рекламират своята дейност в интернет.Обикновено това са нови онлайн магазини ,консултантски фирми,фирми от различни области, които разбират значението на интернет рекламата за успешното развитие на бизнеса.Ако вашата компания също принадлежи към тях, имате наскоро създаден сайт или сайт в процес на разработване този тарифен план може да бъде едно удачно начало за вашия бизнес.

Той е подходящ за:


 - нови фирми или фирми, които имат сайтове от 3 до 6 месеца
 - фирми,които искат да стартират бизнес в интернет
 - уеб сайтове на които са наложени наказания от търсачките

 Този тарифен план ще ви осигури:


 - ще увеличи броя на посетителите на вашия уеб сайт, като това ще бъдат посетители от целеви групи
 - ще укрепи доверието във вашия сайт в очите на търсачките
 - ще изготви сайт за насърчаване на конкурентни заявки
 - ще увеличи броя на посетителите като премахне филтрите на търсачките

Какво включва тарифния план START

1.  Анализ на сайта


-анализ на дейността на клиента:тази стъпка е от основно значение. Първоначално се съставя семантичното ядро на сайта.Това е списък с въпросите по които ще се насърчава дейността.
 -изследване структурата на сайта:разглежда се СЕО структурата на сайта и се прави сайт одит.Изготвя са списък с препоръки за промени и се изгражда нова структура на основата на методите за индексиране на сайтовете от търсачките.
 -техническа проверка:ключът към успешната интернет реклама са правилните настройки на сайта.На този етап се откриват и решават проблеми в кода на сайта, извършва се адаптиране на системата за управление на съдържанието към поставената задача, прави се проверка на техническата грамотност на материала.

2. Бизнес ориентация и подобряване ефективността на сайта


На този етап следва доразработване на сайта с цел увеличение на продажбите.Често ключова роля може да изиграе една дреболия ,която е в състояние да се коригира за да се увеличат печалбите значително.Това може да бъде прехвърляне на телефонния номер по-горе или отдолу, поставянето на нови продукти на началната страница на каталога.Това обаче не е достатъчно за посетителите на сайта.Трябва да направите така, че заинтересуваните посетители да получат необходимата информация за да направят поръчка възможно най-скоро.

3. Oптимизация на сайта в търсачките


  - оптимизация на html  и PHP кодa – много важно тук е правилното оформление на  html и PHP кода тъй като това значително увеличава индексацията на сайта.
  - писане на тематични статии – за по-добро индексиране на сайта в търсачките е необходимо попълването му с тематични статии.Текстовете трябва да са качествено и грамотно написани. Всички статии качени на интернет страницата трябва да имат сходна тематика.
  - ключови думи - за да може процеса на оптимизация да бъде максимално ефективен е необходимо всички ключови думи в текста да бъдат подчертани с помоща на специални тагове.

4. Популяризиране на сайта

Този процес включва следните действия:
  - създаване на описание и заглавие на сайта за търсачките
  - добавяне на сайта в търсачки което включва регистрация на сайта в големите търсачки като Google, Yahoo.com, Bing.com и т.н. така и регистрация в тематични страници свързани с конкретната тематика
  - анализ, редакция и корекция на ключовите думи в сайта, които може да се променят в зависимост от начина по който се популяризира страницата
  - осъществяване на връзки с други сайтове – дели се на три етапа:

1. избор на сайтове които да съдържат линкове към вашия сайт. Благоприятна оценка върху вашия сайт ще окажат тези със сходна тематика.

2. пускат се текстови линкове, които трябва да съдържат ключови думи. Това позволява да се постигнат желаните позиции по заявки за търсене, а правилното поставяне на линк значително увеличава шанса на страницата за излизане на челни позиции.

3. избиране на сайтове за размяна на линкове. От голямо значение е изборът на сайтове с много добра репутация, тъй като лошата или съмнителна репутация на сайт с който си разменяте линкове ще окаже неблагоприятна оценка върху вашия сайт.Наши партньори

Безплатни консултации по телефона

Заявете безплатна консултация или проверете каква е цената

Безплатните консултации се извършват по телефота само в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Отговор за цената до един работен ден.

  

Контакти

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

SFbBox by casino froutakia

 

© seowebg.com 2000-2020 Всички права запазени!

 

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8