Копирайтинг

Само писане и форми не стигат, трябват и линкове! Но какви да бъдат те и откъде да ги взема? Да се себе линкна? Какво е това и как да стане? Започвам стъпка по стъпка!

Имало едно време един SEO лабиринт. Вътре, дълбоко в усоите му, в красива опаковка, чакал своя откривател продуктът. Ала жадуваният откривател на лабиринти не бил от търпеливите. Пуснел ли търсачката, първите резултати гледал, онези, лесните за откриване. За другите забравял.

Как биха излезли Хензел и Гретел от лабиринта?
С трохички, разбира се. Ще хвърлят по една на няколко крачки отстояние и всеки, поискал да последва приказните герои, трябва да върви по оръсения път.

Та нашите линкове, скъпи читатели, всъщност са трохичките. С тях насочваме хора и търсачки към нашия продукт, колкото и дълбоко да е в SEO лабиринта. А колкото повече хора знаят пътя, толкова по се изяснява той. И става по-лесно, и чудесно.

Има два вида “трохички” - вътрешни и външни. Започвам с вторите - нека приемем, че се намирате пред сграда, която има 10 входни врати - коя е правилната? Ако пред някоя от тях са оставени трохички, те ще ви улеснят. Ако няма, пробвайте една по една вратите и пред тази, вашата, поставете указателни трохички, пътни знаци. Следващият път ще знаете откъде да влезете. Но това не стига. Нека и жителите на квартала разберат как да влязат - сложете още указатели табели на правилните места, поставете тематични линкове.

С какво тематичните линкове са по-особени от всички останали?
Да кажем, че сте собственик на закусвалня и някой ви предложи да рекламира вътре лазерна корекция на зрението - едва ли ще постигне голям успех. Виж, да промотира някакъв нов вид сандвич или каква е да е храна, по-вероятно е да намери клиенти. Ала лазерната корекция едва ли ще има възвръщаемост за него. Аз бих промотирал подобна услуга в оптики, компютърни клубове, библиотеки и на всякакви места, където е по-вероятно да срещнете хора със зрителни проблеми.

Ето това са тематичните линкове. Казано на професионален език: нишово насочване.

Какво е себе линкване?
Казано по друг начин - създаване на указателни табели вътре, в самата ви онлайн къща, за нейните посетители. Да узнават те с един поглед къде се намират холът, банята, кухнята и др. Известно е още като он пейдж оптимизация и включва още доста компоненти.


Наши партньори

Безплатни консултации по телефона

Заявете безплатна консултация или проверете каква е цената

Безплатните консултации се извършват по телефота само в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Отговор за цената до един работен ден.

  

Контакти

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

SFbBox by casino froutakia

 

© seowebg.com 2000-2020 Всички права запазени!

 

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8