Корпоративно разузнаване

Корпоративно разузнаване


Вероятно сте си задавали въпроса, как някои компании успяват да се задържат на върха цели десетилетия? Отговорът е, правилното използване на информацията за конкурентите. Именно тя дава възможност на световно известните, а и на други успешни компании да поддържат високо ниво на конкурентоспособност. В динамичния свят на ХХI век е от голямо значение да бъдеш добре информиран с новостите за дейността на конкурентите. Тази потребност е призната в цял свят като важно условие за управление на един сериозен бизнес. За целите на корпоративния свят специалистите в информационно аналитичната сфера преобразуваха технологиите в аналогични на разузнавателните служби. Те създадоха така наречената нова индустрия „Корпоративно разузнаване“. Вече не е тайна за никой, че с умело използване на информация за конкурента, може да се достигне до високи печалби. Чрез метода таргетинг или корпоративно разузнаване, може да се постигнат изключителни резултати в развитието на успешния бизнес.


Какво предлагаме ние?


Ние съдействаме на нашите клиенти да оценяват, управляват и определят комерчески рискове. На тях доставяме необходимата информация за техните клиенти, доставчици, партньори. Също така предоставяме информация и за интересуващите ги процеси на придобиване на обекти, сливания, юридически спорове, както и връщане на акцизи, присвоени незаконно.
Услугите които предлагаме:

• Установяване на реални собственици при неясно или не изяснено право на собственост.
• Изследване на други търговски рискове като  правото на собственост, което евентуално би могло да бъде оспорвано в съда.
• Актуална характеристика за професионална и лична репутация на притежателите на основните акцизи, а също мениджъри, служители и партньори.
• Осигуряване на сведения не етични и незаконни действия от страна на конкурента, партньора или клиента. Информацията включва: корупция, съмнително или неправомерно присвояване на предприятия, а също незаконно изменение на цени.
• Навременен анализ за вероятни политически рискове, като риск от мотивирано държавническо преследване.
Нашите експерти имат богат опит в извършването на поверителни разследвания в цялата страна и анализирането на дадена информация. Не на последно място за нас е придържането към етичните норми с високо ниво на конфиденциалност.


Защо е необходимо Корпоративното разузнаване?


Представете си фирма производител, която подготвя да пусне нов продукт на пазара. Върху разработването на този продукт се отделят няколко месеца работа и средства. Когато той е готов, излиза на пазара. Но за голяма изненада на неговите създатели, конкурентна компания буквално преди седмици е пуснала на пазара аналогичен продукт и вече е заела важни позиции в дистрибуторската, а съответно и в магазинната мрежа. Определено нито един топ мениджър или търговски директор не би искал да се озове в такава ситуация. Ето защо, за да се избегнат и предвидят подобни обстоятелства, е необходимо стратегическото планиране да бъде максимално ефективно. Именно тук се включва конкурентното разузнаване и спасява бизнеса от подобни неприятни ситуации.

Наши партньори

Безплатни консултации по телефона

Заявете безплатна консултация или проверете каква е цената

Безплатните консултации се извършват по телефота само в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Отговор за цената до един работен ден.

  

Контакти

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

SFbBox by casino froutakia

 

© seowebg.com 2000-2020 Всички права запазени!

 

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8