Изчистване на името и имиджа

През последните години в България зачестиха случаите в, които имената на хора или фирми умишлено бяха оплюти в медиите и интернет пространството и техния имидж бе сринат до нула. Опетняването на вашето име се прави от вашата конкуренция на пазара, от ваши неприятели, както и много често от журналисти и репортери търсещи евтини медийни сензации.Не е изключено това да са поръчкови платени под масата репортажи, публикации или статии писани от тролове, вампири или подобни същества. Ние влязохме в положението на тези хора и разработихме нашата услуга  изчистване на името и имиджа.
Писали ли сте някога в Гугъл вашето име или псевдоним?
Ако сте го писали значи сте видели с каква информация търсачките свързват вашето име или името на вашата фирма.Вероятно там има доста неща неща които не са ви харесали. Те или не са верни или са изопачени или пък представляват някаква част от вашето далечно минало. Искате ли това да се промени и Гугъл да асоциира вашето име предимно с положителни мнения и резултати?
Вие сте попаднали на правилния сайт. Ние знаем как работят интернет и търсачките и можем да ви бъдем полезни. Нашата нова услуга е предназначена за хора като вас които търсят начин да изчистят името си.


Какво включва услугата:


1.    Изготвяне на цялостна стратегия и план за изчистване на вашето име или името на вашата фирма.
2.    Публикуване на голямо количество положителни мнения във форуми, постове във форуми и други потребителски сайтове.
3.    Създаване на статии за вас и вашата дейност и публикуването им в директории за статии и други директории свързани с тематиката на вашата дейност.
4.    Създаване, изграждане и оптимизиране на личният и  или фирменият ви фейсбук профил.
5.    Вземане и публикуване на интервю от вас или ваши служители където вие запознавате вашите потенциални клиенти с дейността на вашата фирма.
6.    Създаване и популяризиране на видео клипове в сайтове за видео споделяне като youtube.com и vbox7.com за вас и вашата дейност.
7.    Създаване и публикуване на статии и интервюта по желани от вас въпроси с цел промяна на общественото мнение по тях.
8.    Омаловажаване на негативните за вас неща публикувани в интернет пространството и придаване на по-голямо значение и тежест на положителните.


Съществуват много други дейности които ние ще направим за вас в процеса на работата но те представляват фирмена тайна и не могат да бъдат публикувани тук.


Срокове за изпълнение на услугата:


Първоначални видими резултати след около 30 дни.
Значителен успех към края на третия месец.
Краен резултат от 6 до 12 месеца.


Цена на услугата в зависимост от конкретния случай.]

 

ПРЕДИ

 

СЕГА

Наши партньори

Безплатни консултации по телефона

Заявете безплатна консултация или проверете каква е цената

Безплатните консултации се извършват по телефота само в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Отговор за цената до един работен ден.

  

Контакти

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

SFbBox by casino froutakia

 

© seowebg.com 2000-2020 Всички права запазени!

 

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8