Курс по програмиране с Java – Beginners

Какво представлява Java и каква е нейната функция?
Java е език за програмиране и платформа за изчисления, създадена от Sun Microsystems. Излиза на пазара за първи път през 1995 година. Съществуват множество приложения и уеб сайтове, които не работят без Java. И с всеки изминал ден числото на такива сайтове и приложения се увеличава.
Java се отличава с бързина, високо ниво на защита и надеждност. Днес тя е навсякъде, като се започне от бази данни, игрови конзоли, супер компютри за научни разработки, мобилни телефони до глобалната система интернет. Java е един от най-популярните езици за програмиране и на него пишат милиони разработчици. Тя се използва се от най-големите софтуерни корпорации в света.


Най-новата версия на Java съдържа важни подобрения, които позволяват да се подобри производителността, стабилността и сигурността на Java приложенията на вашия компютър. Ето защо е необходимо да се обновява версията. Така ще може да се осигури безопасна и ефективна работа на приложенията на Java, инсталирани на вашия компютър. Разбира се, за да работите с Java е необходимо да имате необходимите основни познания. За тази цел Компютърно-образователен център „Прогрес“ провежда курс на обучение по програмиране с Java – Beginners.

Цел на курса:

Въвеждане на курсистите в задълбочено познание на основите на програмирането, опознаването на възможностите, които дава Java в процес на програмиране. Курсът предоставя на всеки бъдещ програмист възможност за придобиване на достатъчно знания, необходими за нужната стабилна база. В учебния процес на курса по програмиране с Java – Beginners са включени различни задачи. Те се изпълняват както на групи, така и самостоятелно от всеки обучаващ се. В резултат на проведеното обучение, курсистите придобиват способности, спомагащи за по-лесно реализиране в IT сектора. След завършването на курса, курсистите придобиват знания, необходими за позициите, като Junior Java програмист или стажант.


Предназначението на курса:
Обучението по програмиране с Java – Beginners е предназначено както за начинаещи в програмирането, така и за онези, които имат основни познания и желаят да развият уменията си до професионално равнище.


Записване:
Желаещи да участват в курса, могат да се запишат до 3 дни преди началото му. Записването става в административния офис на учебен център "Напредък"
Възможно е  ползването на личен или служебен лаптоп по време на обучението, като преди това желаещите заявят за това по email или телефон. За другите курсисти, центърът осигурява служебен лаптоп или настолен компютър. 


За по-ефективно обучение, групите се състоят от 5 курсиста.


Продължителност на курса:
Курсът включва 120 учебни часа и е с продължителност от 3  месеца и половина. Занятията се провеждат два пъти в седмицата след работно време от 18:30 до 21:30 часа. Има възможност за дистанционна форма на обучение – 80 учебни часа.
Сертификат:
В края на обучението всеки курсист преминава тест и получава Сертификат на базата на придобитите знания и оценките от изпълняването на поставените задачи по време на курса. 


Следващите начални дати са:

29-ти октомври 2020 (съботно-неделна  форма на обучение от 10:30 до 13:30 часа, което са 4 учебни часа с 20 минути почивка ). Часовете ще се провеждат всеки събота и неделя. Край на курса: 19-ти февруари 2021г.

14-ви октомври 2020 (вечерна  форма на обучение от 18:30 до 21:30 часа, което са 4 учебни часа с 20 минути почивка ). Часовете ще се провеждат всеки понеделник и сряда. Край на курса: 08-ми февруари 2021г.

18-ми ноември 2020 (вечерна  форма на обучение от 18:30 до 21:30 часа, което са 4 учебни часа с 20 минути почивка ). Часовете ще се провеждат всеки понеделник и сряда. Край на курса: 08-ми март 2021г.

12-ти януари 2021г. (вечерна  форма на обучение от 18:30 до 21:30 часа, което са 4 учебни часа с 20 минути почивка ). Часовете ще се провеждат всеки вторник и четвъртък. Край на курса: 27-ми април 2021г.

 

Наши партньори

Безплатни консултации по телефона

Заявете безплатна консултация или проверете каква е цената

Безплатните консултации се извършват по телефота само в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Отговор за цената до един работен ден.

  

Контакти

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

SFbBox by casino froutakia

 

© seowebg.com 2000-2020 Всички права запазени!

 

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8