Курс по C#

Компютърно образователен център “Напредък” организира курс по C#. Курсът е предназначен за прохождащи разработчици в сферата на софтуерната индустрия. Няма изисквания за предварителни умения и знания за технологията.
Обучението включва практически упражнения и работа с кодове, необходими за създаване на приложения. Необходимо е курсистите да имат склонност към аналитично мислене и познания по английски език на ниво софтуерна терминология.
C# или C Sharp, (произнася се Си Шарп), създаден от Microsoft, е обектно-ориентиран език за програмиране и е част от софтуерна платформа. Проектиран е за да балансира мощност (C++) с възможност за бързо разработване на програми. Използва се при изграждане на различни софтуерни системи и приложения: от уеб приложения до тежка сървърна логика, настолни приложения на Windows и мобилни приложения. Си Шарп (C#) е универсален език за програмиране, с който може да се програмира абсолютно всичко.

Цел на курса:

Курсът има за цел да въведе курсистите в основите на програмирането. По време на курса се изучават начални познания, сред които са:  езикът C#, алгоритмичното програмиране, аритметични изрази, работа с Visual Studio - интегрирана среда за разработка, а също с различни типове данни, необходими за програмирането, програмни оператори, средства за писане на конзолата и четене, условни конструкции за управление (if-else, if и switch-case) и различни видове цикли (foreach, do-while, while, for). Тук следва да отбележим, че алгоритмичното мислене и умение да се решават задачи се придобива чрез практика и упражнения по писане на програмен код. Изграждат се и базови умения за дебъгване и тестване.

Курсът е предназначен за начинаещи или прохождащи в програмирането с начални познания, които желаят да се развиват в областта и в бъдеще да достигнат професионално ниво.

Занятията се провеждат от лектор Мартин Мартинов. Групите се състоят от 6 до 8 курсиста. Работи се на малки групи, защото считаме, че само така всеки курсист ще може да получава повече индивидуално внимание от преподавателя по време на обучение.

Продължителност на курса:

Курсът се провежда в рамките на 3 месеца и включва общо 100 учебни часа. Обучението се провежда всяка седмица по 2 пъти.

Записване: За да се включите в курса е необходимо първо да се запишете. Това трябва да се стане най-малко 3 дни преди старта на обучението, в офиса на компютърно образователния център „Напредък”, който се намира на булевард Александър Малинов № 11, ет. 5, зала №1.
При записване на курса се заплаща първата вноска за обучението, но може и по банков път. Наши партньори

Безплатни консултации по телефона

Заявете безплатна консултация или проверете каква е цената

Безплатните консултации се извършват по телефота само в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Отговор за цената до един работен ден.

  

Контакти

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

SFbBox by casino froutakia

 

© seowebg.com 2000-2020 Всички права запазени!

 

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8