Курс по Уеб дизайн

Уеб дизайнът е отрасъл на уеб разработване и разновидност на дизайна, чиято главна задача е разработването на потребителски интерфейси за уеб сайтове и уеб приложения. Каква е дейността на уеб дизайнерите?
Уеб дизайнерите проектират логическата структура на уеб страницата, намират най-удобни решения в подаването на информацията и се занимават с художественото оформление на уеб проекта. В тази дейност се пресичат два отрасла, а именно - грамотен уеб дизайнер (добре запознат с уеб технологиите) и наличие в него на съответни художествени качества.


Професията Уеб дизайнер е сравнително нова, но през последните години е много популярна и търсена. Струва си да отбележим, че уеб дизайна и уеб разработването, се различават. Уеб разработването, освен уеб дизайн, често включва изпълними скриптове и програми, които се осъществяват отдалечено на сървър, а резултатът им се визуализира чрез уеб страници.

Курс по Уеб дизайн с PHP и MySQL

Курс по Web-Design с HTML, CSS, JavaScript


Днес интернетът заема голяма част от живота на съвременния човек – в бизнеса, в образованието, в комуникацията с близки и приятели. Той е навсякъде и винаги присъства в нашето ежедневие. Ние работим с интернет, общуваме и дори пазаруваме чрез интернет.  Ето защо уеб-дизайнерските услуги са много търсени в днешно време, те се предоставят не само от уеб студията, но и от частни лица (уеб дизайнери, така наречените фрийлансъри). Поради нарастващото търсене на представителство в интернет, расте и търсенето на уеб дизайнери, а съответно желаещи да се посветят на тази професия. Уеб дизайнер е професия наистина много интересна, удобна и доходоносна. Ако сте от желаещите да се запознаете по-отблизо с тази дейност, учебен център "Прогрес" е мястото, където ще получите необходимите знания и умения.  На завършилите успешно курса се дава Сертификат, който удостоверява уменията и знанията на обучаващите се в центъра.
Учебен център "Напредък" предлага курс по „Разработване на уеб сайт с PHP и MySQL”.
Курсът е предназначен за начинаещи, като след завършването му, обучените, ще могат да създават сайтове, подобни на online магазини, както и да създават и изпращат страници към потребители, съобразени с историята на профилите им. Курсът предлага изучаване на PHP - скриптов език за програмиране, MySQL - релационна система за управление на бази данни за универсално използване и SQL - специално създаден език за управление на системата за бази данни.
Курсът се състои от 100 учебни часа и е с продължителност от 3 месеца. Занятията, ще се провеждат вечер два пъти седмично (от 18:30 до 21:30 часа). За да бъде обучението по-ефективно, групите  ще се формират до 6 курсиста.


Учебен център "Напредък"“ се намира в центъра на София и разполага със съвременна материална база.

“Web-Design” ( HTML, CSS, JavaScript )

Продължителност на обучението – 100 учебни часа ( 3  месеца).

Информация относно курса по  ”Web-Design”

Местата в групата са ограничени до 6 курсиста.

Следващите начални дати са:

10-ти декември 2020г. ( съботно-неделна форма на обучение от 10:30 до 13:30 часа, което са 4 учебни часа с включени 20 минути почивка). Занятията, ще се провеждат всяка събота и неделя. Край на курса:  8-ми април 2021г.

31-ви януари 2021г. (вечерна форма на обучение от 18:30 до 21:30 часа, което са 4 учебни часа с включени 20 минути почивка). Занятията, ще се провеждат всеки вторник и четвъртък. Край на курса:  25-ти април 2021г.

Място на провеждане на курса: Учебни зали на КОМПЮТЪРНО ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР „Напредък“

 

Наши партньори

Безплатни консултации по телефона

Заявете безплатна консултация или проверете каква е цената

Безплатните консултации се извършват по телефота само в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Отговор за цената до един работен ден.

  

Контакти

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

SFbBox by casino froutakia

 

© seowebg.com 2000-2020 Всички права запазени!

 

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8