• SEO оптимизация за растеж на Вашият Бизнес!
    SEO оптимизация за растеж на Вашият Бизнес!
  • SEO консултация - Оптимизирай Успеха на бизнеса си!
    SEO консултация - Оптимизирай Успеха на бизнеса си!
  • SEO проект - Планирай времето за растеж на бизнеса!
    SEO проект - Планирай времето за растеж на бизнеса!

Курс по компютърна грамотност

Компютърно образователен център “Progress” организира курс по „Начална компютърна грамотност“ (Windows, Internet, Word, Excel). Курсът представлява групово обучение за начинаещи.
Форма на обучението е съботно-неделна (4 учебни часа по 40 мин + 10 мин. междучасие). Курсовете се провеждат от 12:00 до 15:50 ч.
Всеки курсист има право на собствен лаптоп (личен или служебен). Всеки, който иска да ползва личния си лаптоп, може да го носи със себе си и да работи на него в центъра. За всеки, който няма такава възможност центърът осигурява служебни лаптопи.


За да бъде улеснено запомнянето на представените материали от лекторите, центърът е подсигурил и мултимедиен проектор.
Преподавателите в нашия център са с висока професионална педагогическа подготовка с право на  водене на обучение по компютърна грамотност. Лекторите са с дългогодишна практика и умеят да взимат ефективни и бързи решения по време на учебния процес дори на големи групи.


Тъй като смятаме, че учебният процес най-успешно и плодотворно протича при по-малки групи и така носи високи резултати, нашият център предлага обучение на групи до 6-ма курсисти. 
В края на обучението всеки курсист, успешно преминал теста получава официален Сертификат, който може да му послужи пред  работодателите в бъдеще. 
Курсът по компютърна грамотност се заплаща по банкова сметка.
За основание на превода трябва да посочите “Обучение по начална компютърна грамотност”.


КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ


Днес в епохата на Интернет и високите технологии, почти всеки умее да борави с компютър. Но за тези, на които тепърва им предстои да се сблъскат с работа на компютър е необходимо все пак да минат курс на обучение за начинаещи. Компютърната грамотност е способност да се използват електронно-изчислителни дейности, архивиране и обработка на информация. Тя включва три основни компонента:
- Познаване на теоретичните основи
- Разбиране на принципите на компютърната техника
- Умение да се използват програмни средства
В наше време компютърната грамотност представлява изключително важно условие за пълноценен живот в информационното общество и успешна професионална дейност на гражданите.
Необходимостта от умение за работа с компютър днес се диктува не само от изискванията на работодателите, но и от самия динамичен съвременен живот.


Тези умения могат да бъдат получени на качествено организирани курсове, като от вас се изисква да се въоръжите с търпение и да изберете най-подходящия център за компютърно обучение. Преди да се запишете на курс по компютърна грамотност, прегледайте поне няколко предложения на различни центрове за обучение. При избор на курсовете е необходимо да се обърне внимание на наименованието на курса, списъка с разглежданите въпроси в учебния процес, обема и формата на предлагания учебен материал. Също така е важно, дали центърът предлага форма на обучение „един курсист – един лаптоп“.

Donation

Подкрепете развитието на този сайт!

Заявете безплатна консултация или проверете каква е цената

Безплатните консултации се извършват по телефота само в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Отговор за цената до един работен ден.

  

SFbBox by casino froutakia

Наши партньори

Контакти

0988 927 884

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

 

© seowebg.com 2000-2018 Всички права запазени!

0988 927 884

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8