Курс по компютърна грамотност

Компютърно образователен център “Напредък” организира курс по „Начална компютърна грамотност“ (Windows, Internet, Word, Excel). Курсът представлява групово обучение за начинаещи.
Форма на обучението е съботно-неделна (4 учебни часа по 40 мин + 10 мин. междучасие). Курсовете се провеждат от 12:00 до 16:50 ч.
Всеки курсист има право на собствен лаптоп (личен или служебен). Всеки, който иска да ползва личния си лаптоп, може да го носи със себе си и да работи на него в центъра. За всеки, който няма такава възможност центърът осигурява служебни лаптопи.


За да бъде улеснено запомнянето на представените материали от лекторите, центърът е подсигурил и мултимедиен проектор.
Преподавателите в нашия център са с висока професионална педагогическа подготовка с право на  водене на обучение по компютърна грамотност. Лекторите са с дългогодишна практика и умеят да взимат ефективни и бързи решения по време на учебния процес дори на големи групи.


Тъй като смятаме, че учебният процес най-успешно и плодотворно протича при по-малки групи и така носи високи резултати, нашият център предлага обучение на групи до 6-ма курсисти. 
В края на обучението всеки курсист, успешно преминал теста получава официален Сертификат, който може да му послужи пред  работодателите в бъдеще. 
Курсът по компютърна грамотност се заплаща по банкова сметка.
За основание на превода трябва да посочите “Обучение по начална компютърна грамотност”.


КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ


Днес в епохата на Интернет и високите технологии, почти всеки умее да борави с компютър. Но за тези, на които тепърва им предстои да се сблъскат с работа на компютър е необходимо все пак да минат курс на обучение за начинаещи. Компютърната грамотност е способност да се използват електронно-изчислителни дейности, архивиране и обработка на информация. Тя включва три основни компонента:
- Познаване на теоретичните основи
- Разбиране на принципите на компютърната техника
- Умение да се използват програмни средства
В наше време компютърната грамотност представлява изключително важно условие за пълноценен живот в информационното общество и успешна професионална дейност на гражданите.
Необходимостта от умение за работа с компютър днес се диктува не само от изискванията на работодателите, но и от самия динамичен съвременен живот.


Тези умения могат да бъдат получени на качествено организирани курсове, като от вас се изисква да се въоръжите с търпение и да изберете най-подходящия център за компютърно обучение. Преди да се запишете на курс по компютърна грамотност, прегледайте поне няколко предложения на различни центрове за обучение. При избор на курсовете е необходимо да се обърне внимание на наименованието на курса, списъка с разглежданите въпроси в учебния процес, обема и формата на предлагания учебен материал. Също така е важно, дали центърът предлага форма на обучение „един курсист – един лаптоп“.

Наши партньори

Безплатни консултации по телефона

Заявете безплатна консултация или проверете каква е цената

Безплатните консултации се извършват по телефота само в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Отговор за цената до един работен ден.

  

Контакти

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

SFbBox by casino froutakia

 

© seowebg.com 2000-2020 Всички права запазени!

 

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8