Курс по Графичен дизайн

Графичният дизайн е дейност, която придава практична и красива форма на даден обем информация. Тази дейност представлява едно от най-перспективните и актуални творчески направления в професионалната сфера. Графичният дизайн изгражда визуална комуникация и създава хармоничен продукт, който съчетава в себе си неповторим стил  и определена специфика. Основните сфери в дейността са: графичен дизайн на пространството, фирмен стил и брандинг, разработка на шрифтове, дизайн на реклама, опаковки, разнообразна полиграфия (книги, брошури, каталози) и уеб-дизайн.
Какво представлява работата на графичния дизайн?


То е съчетание на творчество и логика. Целта на графичния дизайнер е да решава едновременно няколко сложни и важни задачи. Продуктът, който той създава (лого, шрифт и др.), трябва да бъде запомнящ се и неповторим. От голямо значение е  да се взима под внимание спецификата на организацията, за която е предназначен продукта, като при това да бъде пригоден за принтиране или печат. Ето защо е крайно важно за графичния дизайнер неговата креативност, да бъде строго подчинена на законите на логиката и, разбира се, неговите професионални умения и знания. Няма сфера, в която да не се използва графичен дизайн, като се започне от сутрешния ежедневник и се стигне до билета в метрото и билбордите по улиците.
Интересът към Графичния дизайн през последните години се увеличи много, особено сред младите хора. Ако сте от желаещите да навлязат професионално в тази „многопрофилна“ творческо-логическа дейност, тогава  учебен център "Прогрес" е мястото, където ще получите необходимите професионални знания и умения. Центърът предлага професионално обучение в областта на Графичен дизайн.
Екипът на Компютърно образователния център „Прогрес“ притежава дългогодишен опит и мотивация да предостави необходимите знания и умения, както и да развие и осъществи амбициите на обучаващите се. Всеки завършил успешно курсовете в образователния център получава Сертификат, който удостоверява уменията и знанията по Графичен дизайн.
Учебен център "Напредък" предлага следните форми на обучение:
- Компютърно обучение на чужд език.
- Дистанционно обучение.
- Обучение в група.
- Индивидуално обучение.
- Изнесено обучение (в дома или офиса).
Продължителност на обучението по графичен дизайн се провежда в рамките на 60 учебни часа (2 месеца). За всички ранни записвания до 31-ви октомври 2020 г., центърът предлага 10% отстъпка от цената на курса по Графичен дизайн.


Следващите начални дати са:

09-ти януари 2021 (вечерна форма на обучение от 18:30 до 21:30 часа, което са 4  учебни часа с 20 минути почивка). Занятията, ще се провеждат всеки понеделник и сряда. Край на курса: 15-ти март 2021г.

4-ти март 2021 (съботно-неделна форма на обучение от 10:30 до 13:30 часа, което са 4  учебни часа с 20 минути почивка). Занятията, ще се провеждат всяка събота и неделя. Край на курса: 19-ти май 2021г.

Място на провеждане на курса: Учебни зали на КОМПЮТЪРНО ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР „ПРОГРЕС“ progressbg.net

Наши партньори

Безплатни консултации по телефона

Заявете безплатна консултация или проверете каква е цената

Безплатните консултации се извършват по телефота само в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Отговор за цената до един работен ден.

  

Контакти

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

SFbBox by casino froutakia

 

© seowebg.com 2000-2020 Всички права запазени!

 

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8