Какво представлява Java и каква е нейната функция?
Java е език за програмиране и платформа за изчисления, създадена от Sun Microsystems. Излиза на пазара за първи път през 1995 година. Съществуват множество приложения и уеб сайтове, които не работят без Java. И с всеки изминал ден числото на такива сайтове и приложения се увеличава.
Java се отличава с бързина, високо ниво на защита и надеждност. Днес тя е навсякъде, като се започне от бази данни, игрови конзоли, супер компютри за научни разработки, мобилни телефони до глобалната система интернет. Java е един от най-популярните езици за програмиране и на него пишат милиони разработчици. Тя се използва се от най-големите софтуерни корпорации в света.

Уеб дизайнът е отрасъл на уеб разработване и разновидност на дизайна, чиято главна задача е разработването на потребителски интерфейси за уеб сайтове и уеб приложения. Каква е дейността на уеб дизайнерите?
Уеб дизайнерите проектират логическата структура на уеб страницата, намират най-удобни решения в подаването на информацията и се занимават с художественото оформление на уеб проекта. В тази дейност се пресичат два отрасла, а именно - грамотен уеб дизайнер (добре запознат с уеб технологиите) и наличие в него на съответни художествени качества.

Графичният дизайн е дейност, която придава практична и красива форма на даден обем информация. Тази дейност представлява едно от най-перспективните и актуални творчески направления в професионалната сфера. Графичният дизайн изгражда визуална комуникация и създава хармоничен продукт, който съчетава в себе си неповторим стил  и определена специфика. Основните сфери в дейността са: графичен дизайн на пространството, фирмен стил и брандинг, разработка на шрифтове, дизайн на реклама, опаковки, разнообразна полиграфия (книги, брошури, каталози) и уеб-дизайн.
Какво представлява работата на графичния дизайн?

Наши партньори

Безплатни консултации по телефона

Контакти

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8

Услуги

SEO оптимизация

SEO разследване SEO проект

SEO консултация SEO копирайтинг

SEO обучение Web дизайн

 

SFbBox by casino froutakia

 

© seowebg.com 2000-2020 Всички права запазени!

 

office@seowebg.com

Офис: гр. София п.к. 1505

бул. Ситняково 48

Сердика офиси етаж 8